Shopmanager

Solliciteer nu

Shopmanager

Bij ThePhoneLab zijn we op zoek naar een shopmanager voor onze winkel in Amsterdam.

Full-time · ThePhoneLab Amsterdam

Een dag bij ThePhoneLab

De winkel in Amserdam is jouw trots. Elke ochtend steek jij de sleutel in het slot en open je jullie domein. ‘Jullie’, want samen met jouw team zorg je ervoor dat de winkel er de hele dag tiptop uitziet. Maar niet voordat jullie samen opstarten met een goede bak koffie of thee. Als shopmanager maak jij een dagplanning voor jou en je team: zijn er nog openstaande reparaties, staan er al afspraken ingepland en welke benodigde onderdelen kunnen jullie alvast klaarleggen?

Jullie zijn zo goed voorbereid dat de eerste klant binnen no time weer buiten staat. Met een gerepareerd toestel natuurlijk. Jouw nauwkeurige diagnose van het kapotte apparaat bleek correct en achter de schermen heb jij alle benodigde informatie al in ons systeem verwerkt. Je hebt de wereld zojuist een stukje verder geholpen: jij hebt het device een nieuw leven gegeven, zodat ook de klant door kan met diens leven. Klant blij, planeet blij, ThePhoneLab blij. En door!

Door naar de volgende afspraak. Ruim op tijd log je in op Google Meet, waar je wekelijks alle andere shopmanagers van ThePhoneLab spreekt. Je deelt jouw input, maar luistert ook aandachtig naar je andere collega’s. Alles is bespreekbaar, maar veelal gaat het over nieuwe reparaties, bijzondere cases en andere zaken waar jullie in de winkels tegenaan lopen. De informatie deel jij direct na de meeting met jouw team. Team Amsterdam.

Gedurende de dag voer je diverse taken uit die belangrijk zijn voor de winkel. Je plaatst inkooporders, deze boek je in, je houdt contact met een klant waarvoor dat ene onderdeel is geleverd en het liefst plaats je deze meteen in het defecte toestel. Retouren heb je inmiddels allang verwerkt en het voorraadbeheer is dik op orde. Dat hebben jij en je team tussendoor geïnventariseerd en gefixt.

De hele dag bewaak jij de strakke planning. Elke reparatie is ruim binnen de afgesproken tijd klaar en alle klanten verlaten met een grote glimlach de winkel. Die planning valt of staat met een strakke personeelsplanning, die jij elke maand finetunet. Je hebt hierbij veel aandacht voor jouw team: presteert iedereen goed, zit iedereen lekker in diens vel en heeft iedereen de nieuwste trainingen al gevolgd? Je houdt de vinger aan de pols en dat resulteert in louter positieve functioneringsgesprekken met lovende beoordelingen. Want die lovende beoordelingen, die ontvangen jullie ook van de klant.

Het uitvoeren van een taak is één ding, maar in het geheel zorgt het ervoor dat jouw winkel excelleert op alle belangrijke vlakken: customer happiness, kwaliteitsbewaking, sales en winkelbeeld. Alle KPI's worden behaald en daar ben jij verantwoordelijk voor.

Klinkt goed toch? En door! Door naar solliciteren!

Wat mag je van ThePhoneLab verwachten?

🟥 Een startsalaris van tussen de € 2662 - € 3115 per maand op basis van 38 uur en afhankelijk van je ervaring met een extra bonus van een 13e maand bij het behalen van jouw doelstelling

🟥 25 vakantiedagen per jaar. We vinden het belangrijk dat je lekker op vakantie gaat, want je werkt hard en daar hoort ook ontspanning bij.

🟥 Bedrijfsfitness. Na een drukke dag kan afleiding geen kwaad. Sporten houdt je fysiek én mentaal fit – en dat supporten we.

🟥 MacBook van de zaak

🟥 Reiskostenvergoeding en zeer goede pensioenregeling (Pensioenfonds Metaal & Techniek).

🟥 Een labjas & reparatiekit van de zaak.

🟥 Onafhankelijke coaching. Mocht je ergens mee zitten of je zit even minder lekker in je vel, dan bieden wij onafhankelijke coaching. Wij vinden dat je overal over moet kunnen praten.

🟥 Je gaat deelnemen aan ThePhoneLab Shopmanagers Academy waarin jij je als shopmanager verder kunt ontwikkelen

🟥 Ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Ontwikkeling vinden wij belangrijk!

🟥 Ruimte voor eigen inbreng, initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. We groeien hard en jij bent de motor van deze groei!

Solliciteren!

Wil je ons team komen versterken als Shopmanager in Amsterdam? Dan horen we graag van je!